26.03.2020 - Actualizare Situatie COVID-19, la nivelul judetului Salaj

10
15419

 

26.03.2020 - Actualizare Situatie COVID-19, la nivelul judetului Salaj

In continuarea Buletinului de presa emis astazi de Grupul de Comunicare Strategica, informam ca la nivelul judetului Salaj 123 de persoane se afla in carantina institutionalizata, iar alte 1392 persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare.
Cetatenii, autoritatile publice locale sau medicii de familie, care au informatii despre persoane care se intorc pe teritoriul Salajului din zone rosii sau galbene de risc epidemiologic, sunt rugati sa sune si sa transmita datele persoanelor posibil infectate cu coronavirusul COVID-19 doar la Centrul Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei la numerele de telefon:
Tel fix: 0260 661 277
Tel mobil: 0751 177 254
e-mail: dispecerat@isusalaj.ro

Persoanele care semnaleaza urgente medicale sau persoanele care prezinta simptome specifice infectiei cu COVID-19, sunt rugate sa apeleze numarul unic pentru apeluri de urgenta 112.
Le reamintim cetatenilor sa ia in considerare doar informatiile verificate prin sursele oficiale si sa apeleze pentru recomandari si alte informatii la linia TELVERDE - 0800.800.358. Numarul TELVERDE nu este un numar de urgenta, este o linie telefonica alocata strict pentru informarea cetatenilor. De asemenea, românii aflati in strainatate pot solicita informatii despre prevenirea si combaterea virusului la linia special dedicata lor +4021.320.20.20.
Informatii ofciale pot fi obtinute accesând si site-urile www.stirioficiale.ro si www.datelazi.ro
Alte decizii, precum si alte date de interes, vor fi aduse la cunostinta publicului in cel mai scurt timp.

VA RUGAM SA VA INFORMATI DOAR DIN SURSE OFICIALE!

 

 

COMENTARII

  1. Azi am fost pana la farmacie pe jos ca sunt la tot pasul. La întoarcere pe trecerea de pietoni ghici cine are prioritate? Un BMW alb cu numere de Italia. E lumea lor, iar dacă le zici ceva sar cât colo.

  2. Da poti sa suni la cei de la DSP ,ii spui care sunt sintomele[exact cele de covid]si ei sunt ocupati cu sedintele,nici ca i intereseaza.Traim intr o tara a incompetentilor si a birocratiei.Cereti salarii cat de mari,ca nu meritati nici un leu de la buget.

  3. Este extraordinar faptul ca acest virus "ocoleste" Salajul desi la nivel national cazurile se inmultesc de la o zi la alta. Chiar asa sa fie? Nu ne spune nimeni cate teste se fac zilnic. Care sunt persoanele testate? Trebuie sa avem simptome pentru a fi testati? Exista foarte multi asimptomatici care pot transmite si sunt printre noi.

  4. Dragii mei compatrioți, vă rog să citiți povestea lui Petrache Lupu de la Maglavit , din 1935 și ve-ți vedea că ceea ce se petrece astăzi este asemănător , dar cu alte conotații mai moderne. Eu , care sunt din zonă și care știu povestea de la părinții și bunicii mei , nu cred o iotă din aceste balivrne ale secolului 21. Totul este o grosonălie , pusă pe tapet , cine știe de cine și cu ce intenții.Deocamdată , nu putem acuza pe nimeni , probabil după o perioadă , ori după 50 de ani se va afla adevărul. Cei care vor mai fi atunci , or mai afla ceva din trecut.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.