19 cazuri noi de coronavirus în Sălaj

0
975

In ultimele 24 de ore, în județul Sălaj au fost confirmate alte 19 cazuri noi de infectare cu coronavirus. Potrivit datelor Grupului de Comunicare Strategică, numărul total de îmbolnăviri în județ a ajuns la 559.

Vineri, 18 septembrie, situația epidemiologică la nivelul județului Sălaj se prezintă astfel: 559 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei, 393 de pacienți au fost declarați vindecați de la începutul pandemiei, 137 de cazuri pozitive în prezent, din care, 97 de pacienți prezintă forme medii ale bolii, 38 forme ușoare, 2 bolnavi sunt internați în secția ATI. In carantină la domiciliu sunt 503 persoane, iar 29 de sălăjeni au decedat.

Potrivit datelor actualizate, în Zalău sunt confirmate 68 de cazuri, în Șimleu Silvaniei sunt 11 cazuri, iar 2 cazuri sunt în Jibou. Bălan, Benesat, Bocșa, Chieșd, Creaca, Hereclean, Ileanda, Ip, Marca, Sâg, Sărmășag și Vârșolț au câte un caz confirmat. In Bănișor, Crișeni, Măeriște, Sălățig, Treznea și Valcău de Jos sunt două cazuri de coronavirus. Bobota, Crasna și Năpradea au câte trei cazuri. Patru cazuri de coronavirus sunt în Nușfalău, cinci în Românași, iar în Mirșid sunt șapte cazuri. In celelalte unități administrativ-teritoriale nu au fost confirmate până în prezent cazuri de covid-19.

Până astăzi, 18 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 110.217  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.527 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here