184 de bilete de tratament pentru pensionarii sălăjeni

0
111

Pentru seria cu numărul 14, la Casa Județeană de Pensii Sălaj au ajuns 184 bilete în stațiunile 1 Mai, Bizușa, Căciulata, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Moneasa, Neptun, Ocna Șugatag, Saturn, Sovata, Turda, Tușnad, Tășnad și Vatra Dornei, cu începere din 12 – 15 septembrie, în funcție de stațiune.

Biletele se pot ridica de la sediul instituției, zilnic, de luni până joi între orele 8.00 -14.00, iar vineri între orele 8.00-13.00.Data limită pentru ridicarea biletelor de tratament pentru seria 14 este 7 septembrie, ora 14.00.

În urma alocării automate a biletelor de tratament, în acest moment au mai rămas locuri libere la 1 Mai, Bizușa, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Moneasa, Ocna Șugatag, Tușnad și Tășnad.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii august 2020 (original sau copie) sau o adeverinţă eliberată de către angajator cu câştigul brut aferent lunii anterioare repartiţiei. Biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate, în original şi copie, este necesar doar la prezentarea în stațiune.

Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea, trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile.

Până în prezent, pentru acest an, au fost depuse în Sălaj 2.131 de cereri privind acordarea de bilete de tratament.

Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numerele de telefon 0260/622.990 – 0799/902699 – Compartiment Bilete de Tratament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.