17 cazuri noi de coronavirus in Salaj

0
508

In ultimele 24 de ore, in judetul Salaj au fost confirmate 17 cazuri noi de coronavirus, iar potrivit Grupului de Comunicare Strategica, bilantul cazurilor in judet a ajuns la 760.

Vineri, 2 octombrie situația epidemiologică la nivelul județului Sălaj se prezintă astfel: 760 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei, 522 de pacienți au fost declarați vindecați, 208 cazuri pozitive în prezent, din care 151 persoane spitalizate, iar 57 persoane cu test pozitiv aflate la domiciliu, care au consimțit să se izoleze fiind monitorizate de medicul de familie. In carantină la domiciliu se află 545 de persoane, iar 30 de sălăjeni au decedat.

Potrivit datelor actualizate, în Zalău sunt 126 de cazuri, în Șimleu Silvaniei sunt 13 cazuri, în Jibou 2 cazuri, iar în Cehu Silvaniei, un caz. In Agrij, Bocșa, Camăr, Chieșd, Dobrin, Gârbou, Hereclean, Ileanda, Ip, Măeriște, Plopiș, Sălățig, Treznea și Vârșolț au fiecare câte un caz. Două cazuri sunt în Boghiș, Creaca, Hida, Marca, Meseșenii de Jos și Sărmășag. In Bălan, Crișeni, Mirșid sunt trei cazuri de coronavirus, patru cazuri sunt confirmate în Bobota, Nușfalău, Pericei, Sânmihaiu Almașului și Valcău de Jos. Cinci cazuri sunt în Bănișor și Crasna.

Pana astazi, 2 octombrie pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 132.001 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 2.343 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2(COVID19), acestea sunt persoane care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here