17 cazuri noi de coronavirus confirmate în Sălaj

0
550

Potrivit raportării de la ora 13:00 a Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore în județul Sălaj au fost confirmate alte 17 cazuri noi de coronavirus, iar bilanțul cazurilor a ajuns astăzi la 638.

Astazi, 25 septembrie, situația epidemiologică la nivelul județului Sălaj, se prezintă astfel: 638 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei, 439 de pacienți au fost declarați vindecați, 169 de cazuri pozitive în prezent, din care 118 persoane spitalizate, iar 51 de persoane cu test pozitiv aflate la domiciliu, care au consimțit să se izoleze și sunt monitorizate de medicul de familie, în carantină la domiciliu sunt 529 persoane, iar 30 de sălăjeni au decedat.

Potrivit informațiilor actualizate, în Zalău sunt 87 de cazuri de coronavirus, în Șimleu Silvaniei sunt 15 cazuri, în Jibou sunt două cazuri, iar în Cehu Silvaniei, un caz.

In Bocșa, Camăr, Chieșd, Creaca, Gâlgău, Gârbou, Hereclean, Hida, Ip, Măeriște, Marca, Năpradea, Sâg, Someș Odorhei, Surduc și Treznea au câte un caz de coronavirus. Două cazuri sunt confirmate în Bălan, Bănișor, Ileanda, Pericei, Românași, Sălățig, Sărmășag, Valcău de Jos și Vârșolț. In Bobota sunt patru cazuri, în Mirșid și Nușfalău sunt cinci cazuri, în Boghiș și Crasna sunt șase cazuri.

Pâna în momentul de față, nu a fost confirmat niciun caz de îmbolnăvire cu SARS-CoV-2 în următoarele comune din județul Sălaj: Carastelec, Cizer, Cristolț, Dragu, Fildu de Jos, Halmășd, Plopiș, Rus și Zimbor.

Până astăzi, 25 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 119.683 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 96.158 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.629 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here