SondajRSS Feed

 

15 mai - termen limita pentru subventiile APIA

8 Martie 2019

APIA informeaza ca în perioada 1 martie – 15 mai 2019, la Centrele judetene si locale APIA se vor depune Cererile Unice de Plata în cadrul Campaniei 2019. 

Fermierii vor depune la APIA o singura Cerere Unica de Plata, chiar daca acestia utilizeaza suprafete de teren în diferite localitati sau judete.
Cererile se vor depune la Centrele judetene APIA în cazul fermierilor care solicita o suprafata mai mare de 50 hectare teren agricol si la centrele locale în cazul fermierilor care solicita o suprafata mai mica sau egala cu 50 hectare teren agricol.
Arendatorul,

15 mai - termen limita  pentru subventiile APIA
concedentul, locatorul sau comodantul nu beneficiaza de plati pentru terenurile sau animalele arendate, concesionate, închiriate sau împrumutate spre folosinta.

Vizualizari 2321
Comentarii articol (5)

>

in 8 Martie 2019 6:10

Oare când se va face un control adevărat în rândul celor care primesc subvenții pentru a se stabili cine lucrează de fapt pământul.Dacă ai o suprafață mare băgată la subvenție dar nu ai animale,nu ai utilaje,nu ai atestat de producător, aceste fapte nu parbsuspecte nimănui?

>

in 8 Martie 2019 8:36

8 MARTIE ZI LIBERA LA APIA

>

in 8 Martie 2019 8:37

D-L PREFECT FUNCIONARII CU SALARII BAROSANE SUNT LIBERI PE DATA DE 8 MARTIE-CHEFUL LA FRATII JECAN

>

in 8 Martie 2019 8:39

PROGRAMARILE PE DATA DE 8 MARTIE UNDE SUNT?

>

in 8 Martie 2019 8:40

Fostul lider de sindicat CALIN PERNES se ocupa si acuma de cheful de 8 MARTIE-PSD CIUMA ROSIE

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.