14 cazuri noi de coronavirus confirmate în Sălaj

0
552

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore în județul Sălaj au fost confirmate alte 14 cazuri noi de infectare cu coronavirus, iar bilanțul îmbolnăvirilor a ajuns astăzi la 614.

Azi, 23 septembrie situația epidemiologică la nivelul județului Sălaj se prezintă astfel: 614 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei, 429 de pacienți au fost declarați vindecați, 155 de cazuri pozitive în prezent, din care, 111 persoane spitalizate și 44 persoane cu test pozitiv aflate la domiciliu, care au consimțit să se izoleze și sunt monitorizate de medicul de familie. Un număr de 479 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar 30 de sălăjeni au decedat.

Potrivit informațiilor actualizate, în Zalău numărul cazurilor a crescut astăzi la 82, în Șimleu Silvaniei sunt confirmate 12 cazuri, în Jibou sunt în prezent 2 cazuri, iar în Cehu Silvaniei este confirmat un caz. Bănișor, Bocșa, Chieșd, Creaca, Gâlgău, Gârbou, Hereclean, Hida, Ileanda, Ip, Măeriște, Marca, Pericei, Sâg, Someș-Odorhei, Surduc, Treznea și Valcău de Jos au câte un caz confirmat. Două cazuri de coronavirus sunt confirmate în Bălan, Crișeni, Românași, Sălățig, Sărmășag și Vârșolț. In Bobota, Năpradea, Nușfalău sunt trei cazuri, iar în Crasna sunt cinci cazuri confirmate. Alte șase cazuri de coronavirus sunt în Boghiș și Mirșid.

Pâna în momentul de față, nu a fost confirmat niciun caz de îmbolnăvire cu SARS-CoV-2 în următoarele comune din județul Sălaj: Carastelec, Cizer, Cristolț, Dragu, Fildu de Jos, Halmășd, Plopiș, Rus și Zimbor.

Până astăzi, 23 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 116.415  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 93.558 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.767 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here