11 cazuri noi de covid, alte 15 cazuri reconfirmate

0
534

Până astăzi, 8 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 97.033 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (covid – 19). În urma testelor efectuate la nivel național, față de raportarea de luni, 7 septembrie, au fost înregistrate 1.136 de cazuri noi de persoane infectate cu covid-19, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

In Sălaj se înregistrează, de la începutul pandemiei, 444 de cazuri, din care 11 au fost confirmate in ultimele 24 de ore.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 618 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. Dintre acestea, 15 sunt din Sălaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.