11 cazuri noi de coronavirus în Sălaj

0
466

In ultimele 24 de ore, în județul Sălaj au fost confirmate 11 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, numărul total de îmbolnăviri a ajuns astăzi la 540.

Azi, 17 septembrie, situația epidemiologică în județul Sălaj se prezintă astfel: 539 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei, 384 de pacienți au fost declarați vindecați, 126 de cazuri pozitive în prezent, din care, 92 de pacienți prezintă forme medii ale bolii, 32 forme ușoare, 2 bolnavi sunt internați în secția ATI, iar 29 de sălăjeni au decedat. In carantină la domiciliu se află 503 persoane.

In Zalău sunt în prezent 63 de cazuri, în Șimleu Silvaniei sunt 11 cazuri, iar în Jibou sunt confirmate 2 cazuri. In localitățile Benesat, Bocșa, Creaca, Crișeni, Ileanda, Ip, Nușfalău, Sâg, Sălățig, Sărmășag și Vârșolț au câte un caz de coronavirus. 2 cazuri sunt confirmate Bănișor, Bobota, Chieșd, Crasna, Măeriște și Valcău de Jos. In Bălan sunt trei cazuri, în Năpradea sunt patru cazuri, Românași cinci cazuri, iar în Boghiș sunt confirmate șase cazuri. In celelate unități administartiv-teritoriale nu s-au înregistrat până în prezent cazuri de covid-19.

Până astăzi, 17 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 108.690 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.679 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here