SondajRSS Feed

1.000 de Zalauani au semnat deja in campania USR Salaj "Fara penali in functii publice"

15 Mai 2018

Campania de strangere de semnaturi demarata de USR sub sloganul "Fara penali in functii publice" a adunat in Salaj 1.000 de semnaturi din cele 5.000 stabilite ca obiectiv de USR Salaj. 

USR desfasoara campania "Fara penali in functii publice" cu scopul initierii unui demers legislativ care sa interzica in final accesul penalilor in functii publice.
In Salaj, campania a fost initiata in 5 aprilie, cand pe platoul de marmura din fata Prefecturii a fost instalat un cort unde zalauanii pot semna, sub sloganul "Zalaul cere fara penali". Cortul va sta pe platoul din centrul Zalaului pana pe 26 mai.
USR Salaj va merge apoi cu campania "Fara Penali în Functii Publice" in toate orasele din Salaj, urmand sa poposeasca in fiecare cate o luna de zile.
Dupa Zalau urmeaza Jibou, Simleu Silvaniei si Cehu Silvaniei. Dupa Cehu, USR Salaj va reveni cu campania de strangere de semnaturi din nou la Zalau, pentru o luna de zile, cel mai probabil intr-o alta locatie decat cea de pe platou, poate in zona Spitalului Judetean. Actiunea de strangere de semnaturi va dura 6 luni.

Nimeni nu vrea penali la conducere,
indiferent de simpatiile politice

"Pana in acest

1.000 de Zalauani au semnat  deja in campania USR Salaj "Fara penali in functii publice"
moment am reusit sa strangem in jur de 1.000 de semnaturi. Noi ne-am propus un target de 5-6 mii de semnaturi, raportat la populatia judetului. In orasele mai mari s-a reusit strangerea unui numar impresionant de semnaturi (Oradea, Cluj, Bucuresti). Sunt increzatoare ca vom reusi sa depasim numarul de semnaturi pe care ni le-am propus. Ponderea mai mare este din randul tinerilor, cu varste de pana la 40 de ani. “mi doresc ca salajenii sa inteleaga importanta acestei campanii si faptul ca prin semnatura lor pot inlatura "penalii" din functii publice. Actiunea noastra nu este una politica, ci una civica. Printre semnatari se afla si persoane din alte partide (PNL, MRI – Ciolos, UDMR, PMP). Cred, dar nu sunt sigura, ca au semnat si persoane de la PSD", ne-a declarat presedintele USR Salaj Carmen Olar.

Vizualizari 1794
Comentarii articol

>

in 15 Mai 2018 0:15

:))))))

>

in 15 Mai 2018 0:28

Doamna Carmen Olar,o intrebare intrebatoare ! Ce parere aveti de achitarea domnului ''fost''Premier Ponta ,sau de achitarea domnului Judecator Toni Grebla ? In viziunea dumneavoastra au fost ''penali'' sau mai sunt si in continuarte ''penali''?? Eu cred ca va pierdeti vremea degeaba cu cortul dumneavoastra !

Pt 0.28>

in 15 Mai 2018 0:54

Cei doi nu erau condamnati definitiv si irevocabil de o instanta de judecata din Romania, deci nu erau "penali" in sensul legii. \r\n\r\nCampania USR se refera la altceva "Nu pot fi aleși în organele administrației publice locale, în Camera Deputaților, în Senat și în funcția de Președinte al României cetățenii condamnați definitiv la pedepse privative de libertate pentru infracțiuni săvârșite cu intenție, până la intervenirea unei situații care înlătură consecințele condamnării.""

>

in 15 Mai 2018 1:10

Mi se par falsi cei de la USR. Vreau si eu guvern fara penali,bine ar fi. De ce nu vor si reducerea parlamentarilor si a altor functionari publici?

>

in 15 Mai 2018 6:31

Cum sa vrea reducerea când tot felul de ,nepenali,, râvnesc la o funcție in aceste ,adunături, care de cred partide !!

>

in 15 Mai 2018 7:33

Romanii vor fara penali în funcții publice, primari in două tururi și Parlament unicameral!

>

in 15 Mai 2018 8:01

cat mai putini in parlament,senat si alte functii publice de care ne putem foarte bine lipsi,vrem oameni cinstiti , destepti si cu frica de Dumnezeu,asta vreau romanii.

>

in 15 Mai 2018 8:29

Nu am incredere in justitie.Nu se poate ca procurorii sa ceara 6 ani de inchisoare, iar judecatorii sa dea achitare, mai ales ca insemnul justitiei il reprezinta o balanta!

>

in 15 Mai 2018 17:53

Eu zic sa strângă semnături pentru ,,fără prosti în politica,,

>

in 15 Mai 2018 18:51

\r\n Bine zice cel de 17;53 !!! Dar nu au curaj fiinca , dispare acest partid ! \r\n\r\n\r\n

Dragoste >

in 15 Mai 2018 19:29

Numele meu este Camila Rodela. Cu doi ani în urmă soțul meu cere divorț și pleacă acasă după 27 de ani de căsătorie. L-am implorat și nu a ascultat, m-am dus la prietenii lui și nu a fost unde să fie găsit. I-am spus prietenei mele despre situație și ea ma sfătuit să văd o vrăjitoare numită OGAGA KUNTA. L-am contactat prin e-mail, mi-a răspuns și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și că a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu soțul meu sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om prin: ogagakunta@gmail.com

Dragoste >

in 15 Mai 2018 19:46

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail ogagakunta@gmail.com sau WhatsApp +2348069032895

>

in 16 Mai 2018 20:05

Sint putine semnaturi cele 1000,zici ca la toti merge brici,pai cei de la sanatate,care am sursa protestat nu sau gindit sa semneze? O sa vedem cind vine iar iarna,cind iar mai string astia cureaua,si mai dau citeva legi ciudate.

>

in 21 Mai 2018 13:24

AU AJUNS PARLAMENTAR FOARTE MULTI PROSTI SI VACUTE!N-AI CUM SA MEARGA TARA BINE CU ASEMENEA SPECII.OAMENII INTELIGENTI CU CARTE DIN PSD SUNT TINUTI DE DRAGNEA AFARA ...PROSTIMEA ELA PUTERE CA PE EI II POATE MANEVRA DRAGNEA

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.