10 cazuri noi de coronavirus în Sălaj

0
584

Incă zece cazuri de coronavirus au fost confirmate în județul Sălaj în ultimele 24 de ore, iar bilanțul infectărilor a ajuns astăzi la 600.

Marți, 22 septembrie, situația epidemiologică la nivelul județului Sălaj se prezintă astfel: 600 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei, 419 pacienți au fost declarați vindecați de la începutul pandemiei, 151 de cazuri pozitive în prezent, din care, 114 persoane sunt spitalizate, iar 37 de persoane cu test pozitiv aflate la domiciliu, care au consimțit să se izoleze fiind monitorizate de medicul de familie, 494 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar 30 de sălăjeni au decedat.

In Zalău sunt 73 de cazuri de coronavirus, în Șimleu Silvaniei sunt 14 cazuri, în Cehu Silvaniei un caz, iar în Jibou două cazuri. In Bănișor, Bocșa, Chieșd, Creaca, Gâlgău, Gârbou, Hereclean, Ileanda, Ip, Măeriște, Marca, Pericei, Sâg, Sânmihaiu Almașului, Someș Odorhei, Surduc și Treznea au câte un caz confirmat. In Crișeni, Sălățig, Sărmășag, Valcău de Jos și Vârșolț sunt confirmate câte două cazuri. Trei cazuri de îmbolnăvire sunt confirmate în Bobota, Năpradea și Nușfalău. In Crasna și Românași sunt câte patru cazuri, în Mirșid sunt șase cazuri, iar în Boghiș sunt confirmate nouă cazuri de îmbolnăvire cu covid-19.

Pâna în momentul de față, nu a fost confirmat niciun caz de îmbolnăvire cu SARS-CoV-2 în următoarele comune din județul Sălaj: Carastelec, Cizer, Cristolț, Dragu, Fildu de Jos, Halmășd, Hida, Plopiș, Rus și Zimbor.

Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.059 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here