𝗦𝗖𝗠 𝗭𝗮𝗹𝗮̆𝘂, nicio înfrângere în prima parte a campionatului

0
161


SCM Zalău nu a suferit nicio înfrângere în prima parte a campionatului, înregistrând în meciurile din tur şase victorii şi trei remize în primele nouă etape, acumulând 21 de puncte şi având un golaveraj de +15, cu 26 de goluri marcate şi 11 primite.

Echipa zălăuană a început turul cu o remiză pe terenul celor de la CAO Oradea, scor 1-1, egal urmat de cinci victorii consecutive: 1-0 cu cu Someşul Dej, 4-1 cu Luceafărul Oradea, 2-1 cu CSC Sînmartin, 4-0 cu Gloria Bistriţa şi 4-2 cu Sportul Şimleu. A urmat restanţa cu Minaur Baia Mare, încheiată cu scorul de 3-3, apoi o nouă victorie, 4-0 cu Progresul Şomcuta Mare.

SCM Zalău a jucat miercurea trecută şi restanţa cu CSM Satu Mare, scor final 3-3, iar în utlima etapă din acest an, prima din retur, echipa noastră nu a mai jucat partida cu CAO Oradea, formaţia bihoreană având înregistrate multe cazuri de COVID-19. 👉Partida a fost amânată pentru duminică, 22 noiembrie, însă, indiferent de rezultatul acestui joc, SCM Zalău este instalată deja în fotoliul de lider al Seriei a X-a, având în acest moment un punct avans faţă de Minaur Baia Mare. Maramureşenii au suferit sâmbătă a doua înfrângere a sezonului, scor 0-2 pe teren propriu, cu Progresul Şomcuta Mare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here