­ŁŚŽ­ŁŚľ­ŁŚá ­ŁŚş­ŁŚ«­ŁŚ╣­ŁŚ«╠ć­Łśé, nicio ├«nfr├óngere ├«n prima parte a campionatului

0
181

SCM Zal─âu nu a suferit nicio ├«nfr├óngere ├«n prima parte a campionatului, ├«nregistr├ónd ├«n meciurile din tur ┼čase victorii ┼či trei remize ├«n primele nou─â etape, acumul├ónd 21 de puncte ┼či av├ónd un golaveraj de +15, cu 26 de goluri marcate ┼či 11 primite.

Echipa z─âl─âuan─â a ├«nceput turul cu o remiz─â pe terenul celor de la CAO Oradea, scor 1-1, egal urmat de cinci victorii consecutive: 1-0 cu cu Some┼čul Dej, 4-1 cu Luceaf─ârul Oradea, 2-1 cu CSC S├«nmartin, 4-0 cu Gloria Bistri┼úa ┼či 4-2 cu Sportul ┼×imleu. A urmat restan┼úa cu Minaur Baia Mare, ├«ncheiat─â cu scorul de 3-3, apoi o nou─â victorie, 4-0 cu Progresul ┼×omcuta Mare.

SCM Zal─âu a jucat miercurea trecut─â ┼či restan┼úa cu CSM Satu Mare, scor final 3-3, iar ├«n utlima etap─â din acest an, prima din retur, echipa noastr─â nu a mai jucat partida cu CAO Oradea, forma┼úia bihorean─â av├ónd ├«nregistrate multe cazuri de COVID-19. ­čĹëPartida a fost am├ónat─â pentru duminic─â, 22 noiembrie, ├«ns─â, indiferent de rezultatul acestui joc, SCM Zal─âu este instalat─â deja ├«n fotoliul de lider al Seriei a X-a, av├ónd ├«n acest moment un punct avans fa┼ú─â de Minaur Baia Mare. Maramure┼čenii au suferit s├ómb─ât─â a doua ├«nfr├óngere a sezonului, scor 0-2 pe teren propriu, cu Progresul ┼×omcuta Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

V─â rug─âm s─â introduce╚Ťi comentariul dvs.!
Introduce╚Ťi aici numele dvs.